Ons team: met kennis van metaal en techniek

Besluit u in zee te gaan met Kaepsigt? Maak kennis met  Rob Cramer en Tjerk Kaastra. Professionals met ieder hun specifieke expertise. En met ervaring in de sector metaal en techniek. Gezamenlijk maken ze werken van het verbinden van mens en proces. Maak nader kennis:

Rob Cramer: coaching en organisatieontwikkeling

“Organisatieadvies, werving & selectie, Human Resource Development, loopbaanontwikkeling … Rob Cramer heeft er veel ervaring mee. “Na mijn opleiding HTS Chemie werd ik salesmanager bij Gibac Chemie. Na 5 jaar maakte ik de switch naar HR-management. In 1995 werd ik managing consultant van een psychologisch adviesbureau in coaching, loopbaanvragen, outplacement en competentiemanagement. Sinds 2000 ben ik ondernemer. Mijn focus ligt op coaching, assessment en (team)ontwikkeling. Ik volgde een diverse opleidingen op het gebied van mens – en organisatieontwikkeling  en recent heb ik de opleiding tot Mfn mediator afgerond. In 2015 richtten we Kaepsigt op. Ons doel? Dat managers en medewerkers op hun plek zitten en zich ontwikkelen; persoonlijk en professioneel. Dat teams communiceren en samenwerken. En dat bedrijven een optimaal rendement behalen en een goede concurrentiepositie krijgen én behouden.”

 

Bekijk mijn LinkedIn-profiel en maak een connectie

Tjerk Kaastra: intern organisatieadvies en commercie

In mijn werk als directeur van Gibac Chemie kom ik bij veel technische bedrijven over de vloer. En regelmatig valt het me op dat er wél veel aandacht is voor machines en processen, maar dat het menselijke aspect vaak wordt vergeten. Begrijpelijk, want technische mensen zijn algauw technisch gericht. Maar de medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Zeker in de sector metaal & techniek, waarin steeds meer bedrijven overstappen op slimme productiemethoden, zoals quick response manufacturing (QRM) en LEAN. Dat stelt nieuwe eisen aan medewerkers en teams. Zij moeten goed kunnen communiceren en samenwerken en meer verantwoordelijkheid kunnen en durven dragen. Daarom hebben we Kaepsigt opgericht. Wij maken werk van gedreven medewerkers en teams. En dus van meer bedrijfsrendement.”

Bekijk mijn LinkedIn-profiel en maak een connectie