Rob Cramer:
Projectmanager, Agile coach,
verbetert de communicatie, samenwerking en processen.

Tjerk Kaastra:
interne organisatie, innovatie en commercie

Rob Cramer heeft hiermee uitgebreide ervaring. Zijn basis is een technische achtergrond, aangevuld met opleidingen op de vlakken bedrijfskunde, communicatie, psychologie, mediation, projectmanagement, Agile coaching en Scrum.

Rob:

“Na de HTS Chemie werd ik salesmanager voor de industrie en maakte na 5 jaar de switch naar organisatie- en teamontwikkeling en werd ik managing consultant van een organisatieadviesbureau. Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer.”

“In de huidige markt geldt: “de enige constante is de verandering”. Dit maakt dat medewerkers en organisaties pro actief moeten opereren.

Onze focus ligt op het verbeteren van de communicatie, samenwerking en de processen. De verbeteringen borgen we door projectevaluatie en monitoring.

Deze aanpak passen we toe in de rol van project-programma manager. We begeleiden uw teams bij het oplossen van actuele vragen en verbeteren tegelijkertijd het proces, de samenhang en de communicatie.”

Bekijk het LinkedIn-profiel van Rob Cramer en/of onze website Kaepsigt.nl
of bel voor een nadere kennismaking 06 – 51 3738 70

In mijn werk als directeur van Gibac Chemie kom ik bij veel technische bedrijven over de vloer. En regelmatig valt het me op dat er wél veel aandacht is voor machines en processen, maar dat het menselijke aspect vaak wordt vergeten. Begrijpelijk, want technische mensen zijn algauw technisch gericht. Maar de medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Zeker in de sector metaal & techniek, waarin steeds meer bedrijven overstappen op slimme productiemethoden, zoals quick response manufacturing (QRM) en LEAN. Dat stelt nieuwe eisen aan medewerkers en teams. Zij moeten goed kunnen communiceren en samenwerken en meer verantwoordelijkheid kunnen en durven dragen. Daarom hebben we Kaepsigt opgericht. Wij maken werk van gedreven medewerkers en teams. En dus van meer bedrijfsrendement.”