Samenwerking2

Talentonwikkeling voor bedrijven in de sector metaal & techniek

Schiet het rendement van uw medewerkers, teams en bedrijf te kort? Is er veel verzuim? Heeft u moeite vakmensen te werven én te behouden? Of maakt u omslag naar quick response manufacturing (QRM) en zelfsturende teams? Kaepsigt helpt u verder. Met focus op managers, medewerkers en teams. En met als doel: een optimaal rendement voor uw bedrijf. Hoe we dat doen? Door het verbinden van productiviteit met mens & proces. Kaepsigt is er speciaal voor bedrijven in de sector metaal & techniek.

 

Met kennis van organisaties, mensen en processen

Wij denken graag volledig met u mee. Met kennis van mensen, processen en organisaties. En met een jarenlange ervaring in de sector metaal & techniek. In een persoonlijk gesprek (én natuurlijk met een rondgang door uw bedrijf) halen we uw knelpunten en behoeften boven tafel.

We leren u, uw medewerkers en uw bedrijf graag goed kennen. En we stellen vragen. Hoe zit uw bedrijf in elkaar? Welke werkprocessen zijn er? Hoe functioneren managers en medewerkers? Wat is het bedrijfsrendement? Kortom: we inventariseren waar u en uw medewerkers tegenaan lopen en wat er beter kan en moet. Daarbij kunt u volledig vertrouwen rekenen op onze integriteit en geheimhouding.

 

Wat coaching u oplevert …

Goede vraag: wat levert jullie coaching mij op? Heel veel. Bevlogen en betrokken medewerkers die hun talenten kunnen benutten en groeimogelijkheden hebben. Goed samenwerkende teams die in hoge mate zelfsturend zijn. En voor uw bedrijf? Meer rendement en een betere concurrentiepositie.

Onze HRD-dienstverlening met de focus op ontwikkeling van talent voor ú

Bestaat uit: